Váš dodavatel každodenních pokušení
since 1996

JEŠTĚ JSOU POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA NA DEGUSTACI VÍN LAHOFER A HANZEL VE STŘEDU 19.9.2018!!!



Datum konání:
19.9.2018

Vážení milovníci vín,

Dovoluji si vás pozvat na pátou řízenou degustaci v tomto roce v restauraci U Kata tentokrát již (horní salónek)Degustací vás provede degustátor Michal Pitour z Vinařství LAHOFER. Na degustaci jsme pro vás vybrali 8 novinek z nabídky Vinařství LAHOFER a HANZEL. Můžete se tak blíže seznámit například s víny Rulandské šedé pozdní sběr, Sylvánské zelené pozdní sběr, Hibernal pozdní sběr, Tramín červený výběr z hroznů a hlavní novinkou tohoto léta Prosecco Spumante DOC.

 

Průběh degustace:

- novinky z vinařství LAHOFER, HANZEL

- prezentace vín

- degustace bude trvat cca 1,5 - 2 hodiny

 

 

 V průběhu degustace podáváme vhodné lahůdky studené kuchyně, které skvěle doplní vybraná vína. Na zájemce o koupi degustovaných vín jsme připraveni dostatečnou zásobou lahví k prodeji na místě nebo je možné si domluvit vyzvednutí vín následující den.

Na degustovaná vína poskytujeme v den degustace velmi zajímavou slevu 10%.

 

121109_vino ve vinici (28).JPG

 

Cena pro 1 osobu: 200,- Kč

Datum konání: středa 19.9.2018

Čas zahájení: 19.00 hodin

Místo konání: Restaurace u Kata (horní salónek)

Rezervace: Svou účast nám prosím oznamte nejpozději do úterý 18.9. na tel. 731172865 nebo e-mail: obchod@napojevineta.cz, rezervaci místa vám potvrdíme rovněž emailem. Počet účastníků je omezen na 30 osob.

Z důvodu EET vás žádáme o zaplacení vstupného na degustaci nejpozději do úterý 18.9. v obchodě, kde vám vystavíme účtenku, která slouží zároveň jako vstupenka na degustaci. Děkujeme za pochopení.

 


platebni-karty