Váš dodavatel každodenních pokušení
since 1996

POZVÁNKA NA ŘÍZENOU DEGUSTACI VÍN VINAŘSTVÍ LAHOFER, HANZEL A WALDBERG DNE 16.12.2019!!!!



Datum konání:
16.12.2019

Vážení milovníci vín,

Dovoluji si vás pozvat na osmou a poslední degustaci v tomto roce v restauraci U Kata tentokrát (horní salónek)Degustací vás provedou degustátoři Michal Pitour z Vinařství LAHOFER a Filip Pitour z Vinařství WALDBERG. Na degustaci ochutnáme vína, která tak často na degustace nedáváme. např. Prosecco a Frizzante LAHOFER, Rulandské šedé výběr z hroznů, Rulandské šedé výběr z cibéb, Sylvánské zelené pozdní sběr, Pálava výběr z hroznů atd.

 

Průběh degustace:

  • novinky z vinařství LAHOFER, HANZEL a WALDBERG
  • prezentace vín 
  • degustace bude trvat cca 1,5 - 2 hodiny

 

 

V průběhu degustace podáváme vhodné lahůdky studené kuchyně, které skvěle doplní vybraná vína. Na zájemce o koupi degustovaných vín jsme připraveni dostatečnou zásobou lahví k prodeji na místě nebo je možné si domluvit vyzvednutí vín následující den.

Na degustovaná vína poskytujeme v den degustace velmi zajímavou slevu 10% minimálně od 6 lahví.

 

121109_vino ve vinici (28).JPG

 

Cena pro 1 osobu:  250,- Kč

Datum konání:  pondělí 16.12.2019

Čas zahájení:  19.00 hodin

Místo konání: Restaurace u Kata (horní salónek)

Rezervace: Svou účast nám prosím oznamte na tel. 731172865 nebo e-mail: obchod@napojevineta.cz nejpozději do pátku 13.12.2019. Rezervaci místa vám potvrdíme rovněž emailem. Počet účastníků je omezen na 30 osob. Z důvodu EET vás žádáme o zaplacení vstupného na degustaci v dostatečném předstihu v obchodě, kde vám vystavíme účtenku, která slouží zároveň jako vstupenka na degustaci. Děkujeme za pochopení.

 


platebni-karty